Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Británia pátra po mladej Slovenke: Nikto nevie, či Erika (13) žije!

Erika Kačicová Zobraziť galériu (3)
Erika Kačicová (Zdroj: thetelegraphandargus.co.uk)

BRADFORD - Rodina trinásťročnej dievčiny zo Slovenska, ktorá už niekoľko rokov žije vo Veľkej Británii, prosí o pomoc pri pátraní po nej. Prsty v jej zmiznutí má podľa nej muž, s ktorým sa Erika Kačicová zoznámila na internete.

Kačičovci pred dvoma rokmi opustili Slovensko a presťahovali sa do Anglicka. Žili si tam dobre až do momentu, kedy nezmizla ich dcéra. Nedávno sa podľa slov jej otca Štefana zoznámila na webe s dvadsaťdvaročným mužom pakistanského pôvodu, a práve toho polícia podozrieva z jej únosu. Minulý piatok ho zatkla, ale v nedeľu ho po zaplatení kaucie prepustila na slobodu.

Obvinený charakterizoval vzťah medzi ním a Erikou ako "priateľský". Tínedžerku naposledy videli minulý pondelok, keď odchádzala zo svojho domu v Sheffielde. Na sebe mala modré džínsy, tričko a ružovú mikinu značky Adidas. Možné je aj to, že sa zdržiava u svojich kamarátov v meste Bradford. Polícia dievčinu vyzvala, aby ju alebo svoju rodinu kontaktovala a ubezpečila ich, že je v poriadku. Teda za predpokladu, že to tak naozaj je.

Británia pátra po mladej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thetelegraphandargus.co.uk)

"Už týždeň nám nedala o sebe vedieť. Strašne sa hnevám na toho muža z internetu, s ktorým bola v kontakte. Moja dcéra je ešte dieťa a on jej mal dať pokoj," povedal zúfalý Štefan denníku Daily Mail.

Erika už raz zmizla. Pred troma mesiacmi odišla z domu, ale po 24 hodinách sa vrátila. Detektív Tate, ktorý má prípad na starosti, sa ale domnieva, že tentokrát je to iné a za jej zmiznutím je niečo viac. Polícia v grófstve South Yorkshire preto žiada verejnosť, aby v prípade, že Eriku niekto zazrel, ju okamžite kontaktoval.

Británia pátra po mladej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: South Yorkshire Police)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu