Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Za Romneym stojí Lindsay Lohan, Obamovi fandí Barbara Streisand

Mitt Romney
Mitt Romney (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Republikánsky prezidentský kandidát Mitt Romney nemôže rátať s hlasom speváčky a herečky Barbry Streisandovej, ale u Lindsay Lohanovej má ešte šancu, uviedla dnes tlačová agentúra DPA.

 "Myslím si, že práve téma nezamestnanosti je skutočne dôležitá," povedala Lohanová (26) podľa internetového portálu E-Online a dodala, že preto je "teraz" za Romneyho. Pred štyrmi rokmi Lohanová verejne podporila Baracka Obamu.

Americký prezident si však môže byť istý hlasom Streisandovej. Nielen preto, že umelkyňa (70) je známa svojím ľavicovým postojom, nepáčia sa jej ani Romneyho úsporné plány ohľadom televízie PBS, financovanej z verejných zdrojov.

Romney svojho času povedal, že by sa detský televízny seriál s plyšovými zvieratkami - Sezamová ulica (Sesame Street) televízie PBS - mal financovať prostredníctvom reklám. Streisandovú citovali noviny New York Daily News, keď na jednom koncerte v New Yorku povedala, že má rada Biba, veľkého plyšového vtáka zo seriálu Sesame Street.

Umelkyňa vyjadrila nádej, že Romneymu nikto neukáže "cestu do Sezamovej ulice" alebo na Pennsylvania Avenue. Na washingtonskej adrese Pennsylvania Avenue 1600 sa nacháza Biely dom, pripomína DPA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu