Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Smrtiace podpätky: Krásna milionárka (†29) skonala pod nákupnými taškami!

Carlisle Brigham
Carlisle Brigham (Zdroj: bild.de)

NEW YORK - Pre krásu sa trpí. Týmto heslom sa zrejme riadila aj dcéra úspešného newyorského bankára Carlisle Brigham (†29), ktorej sa láska k móde bohužiaľ vypomstila. Kombinácia vysokých podpätkov a rúk plných nákupných tašiek ju stála život, keď sa potkla pri schádzaní zo schodov!

Carlisle Brigham je dcérou bankára Jamesa, ktorý v New Yorku zarába milióny a dlhodobo bol aj finančným riaditeľom mesta. Jeho dcéra viedla typický život milionárky – charity, obedy s priateľkami a taktiež výlety za nákupmi. Minulú nedeľu trávila s priateľmi na svadbe, po ktorej prespávala u známeho v módnej štvrti SoHo.

Keď sa na druhý deň ráno zobudila, rozhodla sa ísť domov a s rukami plnými nákupných tašiek zamierila na schody vedúce von. V tom však v extrémne vysokých topánkach zakopla a zrútila sa zo schodov, pričom utrpela niekoľko silných úderov do hlavy a krku.

„Mala veľmi vysoké podpätky a krvácala z nosa a úst,“ popísal hrozivý pohľad očitý svedok. Sanitka Carlisle okamžite previezla do nemocnice, no tam vážnym zraneniam podľahla. Rodina mladej milovníčky módy je z tragédie zdrvená: „Smútime za ňou s hlbokým žiaľom. Mala dar okúzliť každého, kto sa na ňu pozrel.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu