Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na dcérke (10) skúšala erotické pomôcky a dala ju mužovi na sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VIEDEŇ - Iba desaťročné dievčatko z Viedne sa stalo obeťou sexuálnych zvrhlostí vlastnej matky. Nielenže na ňom skúšala rôzne sexuálne pomôcky, ale nútila ju aj do sexu s cudzím mužom.

V máji 2011 dievčina neprišla po škole domov, ale utiekla ku svojim starým rodičom. Babičke sa potom zdôverila, že ju matka minulú jeseň začala masírovať v intímnej oblasti a skúšala na nej rôzne sexuálne pomôcky. Nútila ju, aby sa k jej sexuálnym praktikám pripojila. Nakoniec vraj k dcére priviedla neznámeho muža, ktorý ju mal análne a vaginálne zneužiť.

Babička všetko oznámila polícii, dievča matke odobrali a zverili ho do ústavnej výchovy. Pri prehliadke lekár skutočne zistil, že má poranený konečník. Dievča je stále v zlom zdravotnom stave a trpí posttraumatickou poruchou. Potrebuje starostlivosť psychoterapeuta a psychiatra.

Aj napriek dôkazom obvinená žena trvala na tom, že jej dcéra bola "nezvládnuteľné dieťa". Porota však výpoveď dievčaťa, ktorá im bola s ohľadom na jej zdravotný a psychický stav poskytnutá na DVD, označila za dôveryhodnú.

Triapolročný trest väzenia, s ktorým matka odišla z viedenského krajinského súdu, nenadobudol právoplatnosť, pretože sa odvolala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu