Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ďalšia obeť denverského masakru: Rukou šialenca prišla o obe deti!

Ashley prišla počas masakru o usmievavú dcérku Veronicu Zobraziť galériu (2)
Ashley prišla počas masakru o usmievavú dcérku Veronicu (Zdroj: telegraph.co.uk)

DENVER - Zdrvená Ashley Moser (25), ktorá je matkou najmladšej obete krvavého besnenia v denverskom kine, prišla aj o druhé dieťa. V dôsledku vážnych zranení brucha, ktoré utrpela rukou šialeného strelca, v sobotu potratila!

Ďalšia krutá rana zasiahla mladú mamičku Ashley len niekoľko dní potom, ako pri tragickom masakri prišla o jedinú dcérku. Malá Veronica bola najmladšou obeťou bezhlavej streľby v denverskom kine na premiére nového Batmana. Rukou šialeného strelca Jamesa Holmesa vtedy zahynulo až 12 ľudí, v sobotu však pribudla ďalšia obeť.

Ashley, ktorá po streľbe v nemocnici bojovala o život, bola tehotná. Šialený strelec ju však počas besnenia zasiahol do krku, ale aj brucha. Práve tieto rany sa nakoniec pre jej nenarodené dieťa stali osudnými. V sobotu v dôsledku ťažkých zranení potratila a prišla tak už o druhé dieťa vinou denverského vraha. "Extrémna trauma, ktorá ňou otriasla sa takisto podpísala na potrate. Jej zotavovanie bude behom na dlhú trať," stojí v lekárskom vyhlásení.

Jej prvá dcérka Veronica Moser-Sullivan (†6) bola v škole šikovná a tešila sa na plavecký kurz, ktorý mala začať navštevovať už niekoľko dní po tragédii. Keď sa Ashley vtedy pýtala na svoje dieťa, lekári spočiatku o smrti malej Veronici mlčali. Po tom, čo sa dozvedela pravdu, bola v šoku a niesla to veľmi ťažko. Teraz sa zdrvená Ashley musí vyrovnávať s ďalšou hroznou stratou.

 

Ďalšia obeť denverského masakru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

 

James Holmes 20. júla počas polnočnej premiéry nového filmu o Batmanovi postrieľal dvanásť ľudí a ďalších takmer šesťdesiat zranil. Ešte predtým do dvoch kinosál hodil slzotvorný plyn. Polícia ho zatkla krátko po čine a uväznila na samotke. Pri prehliadke našla v jeho byte množstvo výbušnín, chemikálií a strelných nábojov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu