Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hororová dovolenka v Turecku: Čašník takmer upálil rodinu!

Tony a Kirsty nebudú mať na dovolenku pekné spomienky.
Tony a Kirsty nebudú mať na dovolenku pekné spomienky. (Zdroj: mirror.co.uk)

ANKARA - Britský manželský pár prišiel na dovolenke v Turecku takmer o život. Kirsty (35) a Tony (42) Barrovci, ktorí oslavovali siedme výročie svadby, sa vybrali na večeru do prímorskej reštaurácie La Luna v rezorte Marmaris. To ešte netušili, aká tragédia ich čaká.

Podľa portálu mirror.co.uk sa rodina rozhodla vyskúšať špecialitu podniku, nápoj s názvom Tancujúci plameň. Keď prišiel čašník k stolu a miešanie alkoholického nápoja spestroval ohňovou šou, fľaša s horiacou tekutinou mu vykĺzla z rúk a na manželov vyšľahli plamene.

Oheň sa rozšíril po ich telách a neuchránil ani ich dvojročnú dcérku Rose, ktorá spala v kočíku. Život jej zachránila 15-ročná sestra Jessica, ktorá z horiaceho kočíka bábätko vytiahla a odniesla preč.

Na pomoc im prišli ďalší hostia reštaurácie, ktorí sa snažili plamene uhasiť. Tony aj Kirsty utrpeli rozsiahle popáleniny, na hlavách, ramenách, krku a hrudi. Malá Rose mala popálené nohy. V nemocnici strávili niekoľko dní a následne ich prepustili domov do Blackburne.

Keďže nemali cestovné poistenie, celý incident ich stál nemalú sumu. Za pobyt v nemocnici zaplatili 3 500 libier (cca 4 440 eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu