Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Na bolesť zubov morfium: Matka takmer uspala dcérku (12) navždy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Daily Mail)

BOLTON - Matka (31) šiestich detí z Veľkej Británie nezvolila najvhodnejší spôsob, ako sa vysporiadať s fyzickým utrpením svojho potomka. Keď jej 12-ročnú dcéru v noci boleli zuby, podala jej na utíšenie morfium. Kvôli nemu dievčina takmer zomrela.

Nemenová žena nemohla ráno dievčatko vôbec prebudiť. Pokúšala sa mu otvoriť ústa, ale tie boli pevne zovreté. Vtedy pochopila, že jej nápad môže mať tragické následky. "Prebudila sa o polnoci s bolesťou zubov. Kričala v úplnej agónii. Chcela som jej len pomôcť, nechcela som ju vidieť trpieť,  vysvetlila denníku Daily Mail matka, ktorá okamžite zavolala záchranku.

Lekári mali obavy, že bude mať trvalé poškodenie mozgu, ale jej stav sa napokon začal zlepšovať a momentálne je v stabilizovanom stave. Je dokonca možné, že ju tento týždeň z nemocnice prepustia.

"Naše životy sa zmenili tak rýchlo. Bola to hlúpa chyba, chcela by som ju napraviť. Keď mi doktori povedali, že možno neprežije noc, a ak áno, tak bude mať trvalé poškodenie mozgu, cítila som sa, ako by mi rozorvali dušu. Bola som v šoku. Cítim sa previnilo. Dúfam, že mi niekedy odpustí," spytuje si svedomie nerozvážna žena, ktorá bude mať pravdepodobne opletačky so zákonom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu