Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pomsta riaditeľovi školy: Objavil sa v porne najtvrdšieho kalibru!

Krupka sa nechcene objavil vo filme pre dospelých
Krupka sa nechcene objavil vo filme pre dospelých (Zdroj: reprofoto blesk.cz)

PRAHA - Riaditeľ základnej školy v Prahe sa zviditeľnil spôsobom, ktorý mu len ťažko závidieť. Objavil sa totiž v porne, a to bez toho, aby o tom čo i len tušil. Za všetkým údajne stoja jeho žiaci, ktorí ho nemajú v láske a touto cestou sa mu chceli pomstiť.

Stačilo, aby tvár Igora Krupku (53) "vmontovali" do filmu pre dospelých, ktorý je plný násilia. Okrem iného sú v ňom bité nahé mladé dievčatá, čo má pomôcť k ich prevýchove. Video sa objavilo na zahraničnom serveri a medzi žiakmi sa šíri bleskovou rýchlosťou.

"Jeden chalan ho našiel na webe a preposlal vojmu kamarátovi. Ten v jednom z hercov spoznal riaditeľa našej školy," povedala Blesku nemenovaná deviatačka. Video s Krupkom v úlohe uja komentujúceho plieskanie dievčenských zadočkov niekoľko dní kolovalo medzi žiakmi druhého stupňa a všimli si to aj rodičia. Tí sa obrátili na vedenie školy a samotného riaditeľa.

"Bol som práve na pracovnej ceste na Cypre, takže som sa o všetkom dozvedel od môjho zástupcu. Video som si pozrel až po príchode. Áno som to naozaj ja, ten záber pochádza z deväťdesiatych rokov. Pred kamerou som stál niekoľkokrát, je to vystrihnuté," vysvetlil.

Krupka, ktorý učí už viac ako dvadsať rokov, nepatrí k najobľúbenejším učiteľom. "Starším žiakom vraj zhoršuje známky a tým kazí ich celkový priemer. To ale riaditeľ školy popiera a na svoju obhajobu sa ponúkol, že predloží klasifikáciu. Napriek tomu si nemyslí, že porno video má na svedomí nejaký žiak. "Nemal som nikdy s nikým tak vyhrotený vzťah, aby to urobil," vysvetľuje a zároveň dodáva, že podá trestné oznámenie na neznámeho páchateľa,  a nie na deti, ktoré video šírili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu