Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zvrhlý incest: Matka si natáčala sex so synom (13), aby dostala prácu!

Sylvia svoj čin oľutovala
Sylvia svoj čin oľutovala (Zdroj: bild.de)

MERSEBURG - Pre získanie pracovného miesta sa 37-ročná žena zo severného Nemecka odhodlala k zvrátenému činu. Nielen že zviedla svojho maloletého syna (13), ale ich pohlavný styk si nahrávala na kameru. Pritom však iba naletela podvodníkovi.

Keď súd v Merseburgu rozhodol o trojročnom väzení, prosila o milosť. "Je mi to ľúto. Tak rada by som vrátila čas späť," opísal nemecký denník Bild reakciu Sylvie L, ktorá dvakrát zneužila syna Kevina. Prvý raz ho vylákala do svojej spálne, kde ho prekvapila nahá, druhý za ním prišla do jeho izby. Sexuálne hrátky si nahrávala ako dôkaz, ktorý poslúžil predovšetkým k jej usvedčeniu.

Sylvia sa však považovala za obeť, pretože ju mal vydierať Ronny R. (36), ktorý sa vydával za majiteľa fitness centra. Zoznámili sa na internete a muž jej ponúkol prácu. Nakoniec ženu žiadal, aby mu poslala fotky seba a svojho syna pri inceste - inak ju vraj nezamestná.

Z Ronnyho sa vykľul podvodník. V rokoch 2003 až 2009 prinútil pod rôznymi zámienkami dve desiatky žien, aby mu posielali nahé fotky. O matke, ktorú donútil k incestu, však na súde tvrdil: "Tak extrémne ako u nej to nikdy inokedy nebolo." Súd ho poslal do väzenia taktiež na tri roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu