Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Chlapec (9) v šoku: Oco zavraždil moju mamu a sestru!

Dom, v ktorom prišli o život dvaja členovia rodiny Zobraziť galériu (2)
Dom, v ktorom prišli o život dvaja členovia rodiny (Zdroj: mynews3.com)

LAS VEGAS - Deväťročný chlapec prišiel v pondelok do školy a povedal učiteľke, že jeho otec pred chvíľou zabil mamu a desaťročnú sestru. Policajtov potom doviedol až k zakrvácaným telám.

Podľa nich bol žiak ako omámený. Pravdepodobne utrpel šok. Doma u neho vyšetrovatelia našli zavraždené desaťročné dievčatko a dospelú ženu, zakrvaveného muža a nezranené štvorročné dieťa.

Sused Dick Webb uviedol, že okolo domu rodiny išiel menej ako hodinu predtým, než chlapec dorazil do školy, nič podozrivé si ale nevšimol. Susedka Lucinda Griffithová uviedla, že počula najmenej jeden výstrel. Motív vrážd je zatiaľ nejasný.

"Na mieste činu sme našli jednu muníciu," uviedol vyšetrovateľ Jacinto Rivera. "Zatiaľ vôbec nevieme, čo sa stalo." Potvrdil,však že ide o tragédiu päťčlennej rodiny. Polícia čaká, keď bude otec schopný vypovedať, pretože momentálne je hospitalizovaný so zranením hlavy. Dvaja bratia, ktorí masaker prežili, boli umiestnení do domova organizácie na ochranu detí, informoval server tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu