Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Scenár sa premenil na krutú realitu: Matke rozrazil lebku holými päsťami!

Henry zabil svoju mamu
Henry zabil svoju mamu (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Karyn Kayová (†63) napísala scenár k hollywodskému thrilleru Call Me so Stevom Buscemim, ktorého ústredným motívom bola záhadná vražda. Teraz sa stala obeťou hrozného činu ona sama. K smrti jej dopomohol vlastný syn.

Henry Wachtel (19) dostal minulý utorok záchvat zúrivosti a svoju zlosť si začal vylievať na mame. Susedia z bytu počuli krik, ktorý neskôr utíchol. "Hádali sa často. Henry bol problematický odmalička," povedal jeden z nich.

Privolaná polícia našla ženu bez známok života na kuchynskej podlahe v kaluži krvi. Mala rozrazenú lebku, zlomený orbitálny oblúk a polámané rebrá. Útočník musel byť podľa vyšetrovateľov extrémne brutálny, pretože k vražde nepoužil žiadnu zbraň, stačili mu stačili holé päste. Polícia ho zadržala priamo na mieste činu.

Mladík bol v čase vraždy pod vplyvom steroidov a ďalších liekov, ktoré užíval pomerne často. Keď ho zatkli, opakoval stále dookola, že "mu je to ľúto" a bol úplne mimo. Policajti mu preto nasadili zvieraciu kazajku. Páchateľa obvinili z vraždy, ktorej motív zatiaľ nie je známy. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu