Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Uškrtili krásnu herečku (†26), jej hlavu vyhodili z autobusu!

Meenakshi zomrela krutou smrťou Zobraziť galériu (3)
Meenakshi zomrela krutou smrťou (Zdroj: facenfacts.com)

DILLÍ - Hrozná smrť čakala na krásnu indickú herečku Meenakshi Thapaovú. Najprv ju uniesli hereckí kolegovia, s ktorým sa zoznámila pri nakrúcaní. Potom za ňu požadovali výkupné a nakoniec ju uškrtili, telo rozsekali a hodili do vodnej nádrže.

Nádejnú bollywoodsku herečku uniesli a zavraždili Amit Jaiswalem (36) a jeho milenka Preeti Surinová (26). Dvojica sa mylne domnievala, že Meenakshi pochádza z bohatej rodiny, a chcela tučné výkupné. Od jej matky chceli podľa detektívov 1 a pol milióna rupií (cca 20 000 eur) a keď ich nedostali, ženu zabili v hotelovej izbe. Jej telo potom rozštvrtili a hodili do nádrže na vodu. Na dovŕšenie svojho hrozného činu vzali hlavu a vyhodili ju z autobusu smerujúceho do Bombaja.

Páchateľov, ktorí sa k činu priznali, zatkli. Meenakshi, ktorá účinkovala prevažne v televíznych reklamách alebo hrala menšie role vo filmoch, pár na myšlienku únosu nevedomky sama priviedla. Často im totiž rozprávala vymyslené historky o tom, aká je jej rodina zámožná.

"Matke obeti sa vyhrážali, že jej dcéru zdrogujú a natočia s ňou porno, pokiaľ na ich účet nepošle požadovanú sumu," uviedol policajný vyšetrovateľ. Žena únoscom poslala všetky svoje úspory, dokopy 60 000 rupií. Jaiswalem s priateľkou herečku ale aj tak zabili. Teraz čelia obvineniu z vraždy prvého stupňa. O prípade informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu