Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krutý trest: Otec pripútal záškoláka k stromu, reťazou za krk ako psa!

(Zdroj: Daily Mail)

BATTAMBANG - Chlapec (13) z Kambodže si našiel lepšiu zábavku ako chodiť do školy a namieril si to radšej do internetovej kaviarne. Keď sa však jeho otec Sok Thoeun (40) dozvedel, že miesto vyučovania hral počítačové hry, vybral mu dosť nehumánny trest. Kovovou reťazou ho uviazal k stĺpu elektrického vedenia.

"Otec bol natoľko rozčúlený, keď našiel svojho syna v internetovej kaviarni namiesto v škole, že sa ho rozhodol priviazať na verejnosti, aby ho ľudia videli, čo mu malo udeliť lekciu," vyhlásil zástupca policajného šéfa v meste Battambang Cheth Vanny. Akonáhle ale uvideli spútaného chlapca susedia, zavolali políciu. Tá teraz vodiča motocyklového taxi hľadá pre podozrenie z týrania dieťaťa. Svojho syna mal totiž už v minulosti niekoľkokrát biť.

Používanie internetu v chudobnej Kambodži je stále veľmi zriedkavé. Je dokonca najnižšie v celej juhovýchodnej Ázii. V mestských štvrtiach sa však v posledných rokoch rozmohli internetové kaviarne, kam tínedžeri chodia hrávať práve on-line hry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu