Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tínedžerku brutálne znásilnili a podpálili: Prišla o ruku a možno aj o nohy!

Oksana v nemocnici ešte nejaký čas pobudne
Oksana v nemocnici ešte nejaký čas pobudne (Zdroj: YouTube)

KYJEV - Devätnásťročnú Ukrajinku Oksanu Makarovú (19) vlákali traja muži do bytu, kde ju brutálne znásilnili. Aby zahladili stopy, tak ju po hroznom čine hodili do priekopy a zapálili.

Keby nebolo médií, ktoré prípad zverejnili, zostali by násilníci zrejme na slobode. Ich otcovia sú totiž významní funkcionári. Dvaja z mužov, ktorí tínedžerku znásilnili, dusili, znovu znásilnili a následne odhodili do priekopy na stavenisku, kde ju zapálili, pochádzajú z prominentných ukrajinských rodín. Maxim Prisyjnikov (23) je syn prezidenta regionálnej správy, Artyon Pogosyan (21) je synom krajského prokurátora, tretím bol Evgeny Krasnochek.

Oksana brutálny útok len zázrakom prežila. Utrpela však popáleniny tretieho a štvrtého stupňa na 50% tela. Kvôli zraneniam jej museli amputovať ruku a teraz bojujú o záchranu jej nôh.

Útočníci boli zadržaní, ale pre nedostatok dôkazov dvoch z nich podľa denníka Post Kyjev prepustili na slobodu. Obeť bola vraj po celý čas hrozného činu pri vedomí a teraz chce proti monštrám svedčiť.

O prípad sa začal zaujímať aj ukrajinský prezident Viktor Janukovyč. Ten nariadil generálnemu prokurátorovi, aby ho dôkladne prešetril. Po zásahu prezidenta oboch prominentných synov Prisyjnika aj Pogosyana znovu zatkli. Teraz sedia všetci traja v ukrajinskom väzení a čelia obvineniu z pokusu o vraždu.

Oksanin stav sa pomaly lepší. Jej matka ju pri poslednej návšteve v nemocnici natočila na video. "Zastrelila by som ich a ich telá pohodila psom," odpovedala dievčina na otázku, čo by si podľa nej násilníci zaslúžili.

Znásilnená Ukrajinka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu