Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fanúšik hororu Saw: Suseda dobodal nožnicami a vydlabal mu oči!

Gary Beech (naľavo) a jeho vrah Benjamin Scott
Gary Beech (naľavo) a jeho vrah Benjamin Scott (Zdroj: South Yorkshire Police)

SHEFFIELD - Niekoľkonásobne trestaný a psychicky narušený muž posadnutý horormi zasadil 120 bodných rán svojmu kamarátovi. Po vykonaní brutálnej vraždy sa dokonca chválil, že to bolo ako scéna zo Saw.

Šialený sadista Benjamin Scott (32) brutálne zmasakroval svojho suseda a kamaráta Garyho Beecha (†44). Niekoľkými nožmi a nožnicami ho bodol najmenej 120-krát do hlavy, tváre a chrbta, vydlabal mu oči a nechal ho vykrvácať.

Páchateľ potom navštívil dom svojej priateľky Amandy Perrinovej, s ktorou má štyri deti. Povedal jej, že ju veľmi miluje a spýtal sa, či na neho počká, kým bude vo väzení. Keď sa Scotta, ktorého len niekoľko týždňov pred činom prepustili z psychiatrického oddelenia, žena spýtala, čo vykonal, vyhlásil, že dobodal suseda "podľa hororu Saw".

Polícia vo vrahovom byte našla DVD s kompletnou sériou týchto hrôzostrašných filmov, ktoré patria k subžánru extrémne krvavých hororov zvanému torture porn, teda doslova mučiace porno. Ich dej spočíva v tom, že ľudia sú v nich vcelku bezdôvodne pravidelne brutálne vraždení a mučení.

Scotta, ktorý bol niekoľkokrát v minulosti odsúdený za krádež, v stredu za beštiálnu vraždu odsúdili na 15 rokov väzenia. Sudca Peter Openshaw mu nariadil ústavnú liečbu na dobu neurčitú. "Ide o vysoko nebezpečného jedinca, ktorý pre okolie predstavuje trvalé ohrozenie," uviedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu