Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šialený Poliak (34) sa pokúsil svoju susedku vypitvať zaživa!

Andrzej Chranowski
Andrzej Chranowski (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Andrzej Chranowski, ktorý pracoval na prasacej farme v britskom Spaldingu, krvilačne zaútočil na svoju susedku Christine Seymourovú (59). Podľa obete ju muž chcel vypitvať zaživa ako jednu z jeho ošípaných.

Muž sa pod zámienkou, že potrebuje požičať soľ, votrel k susedke do bytu a napadol ju chirurgickými nožnicami. Ťažko porezanú a dobodanú ju odniesol do spálne, hodil ju na posteľ a prikázal jej, "aby hneď umrela".

"Bol to nepredstaviteľný horor. Cítila som hroznú bolesť a strácala vedomie. Prstami mi hmatal po hrudi a roztváral nimi ranu. Snažil sa mi vytrhnúť srdce z tela," uviedla Christine.

Keď na miesto dorazila polícia, ktorú zavolal ďalší sused, Chranowski stále ešte držal zakrvavené nožnice v ruke. Policajtov požiadal o cigaretu a nevzrušene im povedal: "Práve som tu ženskú týmto zabil."

Christine okrem niekoľkých ťažkých bodných rán utrpela aj poranenie pľúc a jej srdce Chranowski minul iba o jediný centimeter. Život jej zachránila rýchla operácia a žena zázrakom prežila.

Chranowski obvinenia z pokusu o vraždu poprel, súd ho ale v utorok uznal vinným a poslal ho do väzenia na 18 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu