Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Mladík sa vozil po diaľnici na gauči, narazil do nákladiaku a zabil sa!

Adrenalínové hobby stálo mladíka život
Adrenalínové hobby stálo mladíka život (Zdroj: narutoforums.com)

QUEBEC - Dvadsaťdvaročný hazardér so životom sa stal zrejme prvou obeťou nového šialenstva, pri ktorom sa mladí ľudia nechávajú vo vysokej rýchlosti ťahať autami na pripevnených gaučoch po cestách. Pôvodne mienená sranda sa tak skončila tragédiou.

Francois Hall z kanadského Quebecu surfoval na kresle priviazanom lanom k autu, ktoré šoféroval jeho kamarát Alex Labbé (21). Ten však nad riadením vo vysokej rýchlosti stratil kontrolu, gauč vyletel do protismeru a narazil do nákladiaku.

Vodiča, ktorý od nehody ušiel, obvinili zo zabitia a neposkytnutia prvej pomoci. Kamarát obete i Labbého Yan Laflamme pre médiá uviedol, že Alex neutiekol, pretože by sa bál, že ho niekto pozná, ale jednoducho spanikáril, keď uvidel na ceste Francoisovo zakrvavené telo.

Hall zomrel krátko po prevoze do nemocnice. Stal sa tak obeťou kaskadérskej zábavy, ktorej popularita sa rýchlo šíri internetom. Čím ďalej tým viac ľudí umiestňuje na web videá, na ktorých sú vo veľkej rýchlosti ťahaní za autom na pohovkách. A tieto bláznovstvá potom inšpirujú ostatných.

Laflamme potvrdill, že nebezpečnému koníčku s priateľmi prepadli práve po tom, čo videli video s "couch-surfingom" na internete. "Je to vec, ktorú keď vidíte, chcete ju vyskúšať. Nás to rozhodne baví. Užívame si to." Francois Hall si to každopádne užil naposledy.

Couchsurfing sa skončil smrťou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu