Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Keď kanibal miluje upírku: Obaja vraždili, teraz sa chcú vziať!

Párik Zobraziť galériu (2)
Párik "snov" (Zdroj: tv.expressen.se)

ŠTOKHOLM - Spoznali sa v psychiatrickej liečebni vo švédskom Karsuddene. Ona (23) je upírka, ktorá zabila svojho priateľa. Potom sa fotila s ústami plnými krvi. On (33) je kanibal, ktorý zavraždil a zjedol svoju priateľku. Teraz sa títo dvaja zločinci chcú brať.

Michelle Gustafssonová v roku 2010 ubodala kuchynským nožom otca štyroch detí. Tvrdí, že si z činu vôbec nič nepamätá. Na svojom blogu písala o vraždení a vyvesila na neho fotky, na ktorých bola štylizovaná ako krvilačná beštia.

Isakina Jonssona v roku 2011 odsúdili za brutálnu vraždu svojej vtedajšej priateľky, matky piatich detí Helle Christensenovej. Taktiež ju dobodal nožom a potom jej oddelil hlavu a končatiny od tela. Niektoré z nich uvaril a zjedol.

Súdny znalec uviedol, že Jonsson trpí ťažkou mentálnou poruchou, preto bol umiestnený do psychiatrickej liečebne. Rovnako ako Michelle. Tu sa dvojica stretla. Keďže sa nemohli stýkať priamo, strávili stovky hodín v chatovacej miestnosti dopisovaním si cez internet.

"Milujem Michelle. Nikdy som nestretol nikoho ako ona. Chcel by som s ňou žiť vonku na slobode," povedal odsúdený vrah. Či sa im ich želanie splní, je zatiaľ vo hviezdach. Mnohí pacienti spomínaného psychiatrického zariadenia sa totiž za jeho múry nedostanú nikdy.

Napriek tomu pár neprestáva veriť. "Chceme spolu bývať, chovať psy. Obaja máme rovnaké koníčky, milujeme piercing a tetovanie," nechala sa počuť Michelle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu