Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Manžel ju učil šoférovať, počas prvej jazdy zabila dievčatko!

Beatrice (napravo) pripravila o život malú Shamirah Zobraziť galériu (2)
Beatrice (napravo) pripravila o život malú Shamirah (Zdroj: yorkshirepost.co.uk)

LEEDS - Samozvaná vodička Beatrice Mawambaová na svoju prvú "oficiálnu" jazdu nezabudne do konca života. Počas nej totiž pripravila o život malé dievčatko a ďalšie dve deti zranila.

Tridsaťštyriročnú ženu "naučil" šoférovať jej manžel. Nedávno si sadla za volant svojho Opla, hoci ešte dobre neovládala preraďovanie ani poriadne nevedela, v akom poradí sú umiestnené pedále na brzdenie a zvyšovanie rýchlosti.

Beatrice vyjsť z parkoviska ešte zvládla, ďalej to už ale bola jedna veľká pohroma. Riadenie vozidla sa jej vymklo z rúk a vpálila rovno na detské ihrisko. Pod kolesami otrasnej šoférky skončila deväťročná Shamirah Grantová, ktorá bola na mieste mŕtva. Jej dvoch kamarátov previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.

Trojnásobná matka Mawambaová sa na polícii priznala k nebezpečnej jazde. "Nevedela, kde je brzdový pedál ani na čo sa používa. Ako môže niekto taký vôbec sadnúť za volant?!," čudoval sa sudca Justice Openshaw na pojednávaní. Obvinenú poslal do väzenia na dva roky a okrem toho jej udelil zákaz riadenia motorového vozidla na päť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu