Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

V Brne na námestí odpálili penis: Niečo z neho vypadlo!

Mladík sa zjavne dobre baví
Mladík sa zjavne dobre baví (Zdroj: YouTube)

BRNO - Orloj na námestí Slobody v centre moravskej metropoly explodoval. Brnenský penis, ako ho prezývajú miestni, sa roztrieštil a padol k zemi. Istý mladík totiž po ňom hodil výbušninu a potom zbabelo utiekol preč.

Video, ktoré sa pred pár týždňami objavilo na serveri YouTube, zachytáva Jana Minola, ako preskakuje kusy žuly a bere sklenenú guličku, ktorá z trosiek orloja vypadla. Potom sa vyparil. Polícia teraz zisťuje, či nejde o trestný čin šírenia poplašnej správy. "Ak právnici a vyšetrovatelia vec vyhodnotia tak, že bol poškodený verejný záujem alebo došlo ku všeobecnému ohrozeniu, budeme sa tým ​​zaoberať," vyhlásil hovorca brnenskej polície Pavel Šváb.

Autor videa sa rozhodol zbúrať hodiny v hodnote 12 miliónov korún (470 800 eur), a to tak, aby všetko vyzeralo čo najviac reálne, a zároveň aby ​​bolo jasné, že nejde o šírenie poplašnej správy. "Brnenský orloj je kontroverzný objekt. Ľuďom sa páči i nepáči. Vybral som si ho zámerne, aby video upútalo pozornosť," hovorí Jan. Svojím činom chcel spropagovať novochystaný web, kde majú užívatelia plniť najrôznejšie úlohy.

V Brne vybuchol penis

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu