Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dievča (†19) zomrelo v aute: Snúbencovi sa vymazalo z pamäti!

Jill a Jon tvorili nerozlučnú dvojicu
Jill a Jon tvorili nerozlučnú dvojicu (Zdroj: Solent)

LONDÝN - Mladí milenci mali tragickú nehodu, pri ktorej dievča na mieste zahynulo, mladík (22) utrpel ťažké zranenia a upadol do kómy. Po troch mesiacoch sa prebral, ale stratil všetky spomienky na svoju životnú lásku. Snúbenicu si vôbec nepamätá!

Jon Kimmins z britského Camberlay svoju priateľku Jill Greenovú ani nespoznáva na fotografiách. O ich vzťahu mu musia rozprávať priatelia a rodina. Mladík tak netúži po ničom inom, než aby sa mu spomienky na jeho prvú lásku, s ktorou sa chystal založiť rodinu, vrátili.

Jon a Jill boli iba hodinu na prázdninách vo Francúzsku, keď sa ich Fiat Punto zrazil s iným vozidlom. Jill, ktorá sedela na sedadle spolujazdca, bola na mieste mŕtva. Jon vyviazol s ťažkým otrasom mozgu, zlomenou nohou a panvou a rozdrveným kolenom

Keď sa prebral po troch mesiacoch z kómy a rodičia mu šetrne oznámili, že jeho snúbenica nehodu neprežila, vôbec nechápal, o kom hovoria. "Moje spomienky na Jill sú tak vágne, že si o nej nedokážem vybaviť skoro nič. Keď si ju prezerám na fotkách, je tak krásna. A ja o nej nič neviem. Hrozne dúfam, že sa mi spomienky na ňu vrátia. Nič iné by som si neprial," zhŕňa Jon smutne pre denník Daily Mail.

Na osudnú nehodu si tiež nepamätá. Z posádky druhého auta nikto neprežil, kto teda zrážku zavinil, možno nikdy nebude jasné. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu