Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Denník nekrofilného vraha: Súlož s mŕtvou Evou mi nešla!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BRNO - Dve mladé dievčatá má na svedomí sadista a nekrofil Zdeněk Tesař (32). Za vraždu jedného z nich sa ocitol vo väzení. Keď sa mu nepodarilo dostať sa na slobodu, rezignoval a priznal sa aj ku druhému strašnému činu!

Pred deviatimi rokmi Zdeněk zavraždil tehotnú prostitútku Petru (18) a policajti ho vypátrali. Po tom, ako ho po odpykaní časti trestu odmietli pustiť na slobodu, rozhodol sa porozprávať aj o svojom ďalšom smrteľnom hriechu.

S Evou (19) sa zoznámil ešte v roku 1998, tri roky pred Petrinou vraždou. Dvojica sa chvíľu zabávala na diskotéke a odtiaľ sa vybrala do prenajatého bytu. Zdeněk sa pokúsil o sex. Keď ho však dievča odmietlo, zaškrtil ho!

Zvrhlík jej mŕtvolu ukrýval týždeň vo svojom byte a stále ju považoval za sexuálny objekt. "Neskôr som sa pokúsil o súlož s mŕtvou, ale už to nešlo," povzdychol si do svojho denníku. Uvažoval nad tým, že sa obesí, ale bol na to príliš zbabelý.

Napokon telo zabalil do dvoch igelitových vriec a vyhodil ho do kontajneru na odpadky. Odtiaľ sa dievča dostalo až do spaľovne, kde ju zamestnanci nevedomky spopolnili.

Prípadom sa zaoberá krajský súd v Brne a rozsudok sa očakáva v stredu. Tesař sa prostredníctvom svojho právnika nechal počuť, že uvažuje nad kastráciou. Údajne sa totiž bojí, že by po prípadnom prepustení mohol opäť zabíjať. O prípade informoval portál Blesku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu