Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Škandalózna učiteľka ukázala sexi telo, žiakom spadli sánky!

Joanne Salleyová predviedla spodnú bielizeň Zobraziť galériu (3)
Joanne Salleyová predviedla spodnú bielizeň (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Polonahé fotografie učiteľky umenia Joanne Salleyovej (33) sa pred pol rokom začali šíriť medzi žiakmi na jednej zo snobských stredných škôl v Anglicku a vyvolali škandál. Ponížená žena vtedy prisľúbila, že sa už zameria iba na svoju kariéru, ale rozpaky rýchlo prekonala. Prednedávnom totiž nafotila šteklivé zábery pre írsky obchodný dom Menarys.

Salleyová ako tvár kampane predviedla negližé aj čiernu krajkovú spodnú bielizeň. Rodičom študentov však jej návrat k modelingu po fotografiách hore bez príde ako veľmi zlý nápad.

Necudné zábery pred pol rokom urobila Joanina kolegyňa, profesionálna fotografka, a do rúk ostatných žiakov sa dostali vďaka chlapcovi, ktorý ich našiel vo fotografickom laboratóriu a rozposlal ich mobilom. Bolo iba otázkou času, kedy sa dostanú až k vedeniu školy. Po prepuknutí škandálu bola Salleyovej povesť natoľko zničená, že už nikdy nechcela znovu učiť.

Riaditeľ Harrow School, kde ročné školné vyjde približne na 30-tisíc libier, sa však mladej ženy zastal a absolventka univerzity v Cambridge a bývalá Miss Severné Írsko sa vrátila späť za katedru.

Jej posledný výčin však škola odmietla komentovať so slovami: "Je to nevhodné". Učiteľkinu reakciu sa britskému denníku Daily Mail do uzávierky nepodarilo získať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu