Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Na hraničnom prechode s Mexikom sa zrútila strecha, 17 zranených!

Pád strechy na hraničnom prechode medzi USA a Mexikom si vyžiadal najmenej 17 zranených Zobraziť galériu (5)
Pád strechy na hraničnom prechode medzi USA a Mexikom si vyžiadal najmenej 17 zranených

SAN DIEGO - Najmenej 17 ľudí sa zranilo pri páde strechy na vozidlá stojace na hlavnom hraničnom prechode San Ysidoro medzi Mexikom a Spojenými štátmi. Informovala o tom dnes tlačová agentúra Reuters.

Najvyužívanejší cestný hraničný prechod na svete, spájajúci mexické mesto Tijuana a kalifornské San Diego, prechádza od februára rekonštrukciou za 600 miliónov dolárov, po ktorej by sa mala viac ako zdvojnásobiť jeho kapacita.

Ako informovala americká colná správa, k incidentu došlo o 10:45 h miestneho času v stredu, keď sa zrútila strecha na vozidlá vo viacerých odbavovacích jazdných pruhoch na mexickej strane smerom do USA. Hraničný prechod je v tomto smere, Mexiko-USA, zatvorený.

Medzi zranenými sú cestujúci i pracovníci na colnici, pričom 11 ľudí ošetrili v nemocnici vrátane tehotnej ženy a štyroch robotníkov, z ktorých jeden je vo vážnom stave.

"Troch ľudí museli vyťahovať zo zavalených vozidiel," uviedol hovorca americkej colnej správy. Cestujúci musia použiť náhradný hraničný prechod Otay Mesa, východne od San Ysidra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu