Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Najznámejšia vrahyňa mení imidž: Na súd prišla vzrušená a ukázala bradavky!

Knoxová nemala problém ukázať, čo má pod blúzkou
Knoxová nemala problém ukázať, čo má pod blúzkou (Zdroj: isifa/SITA)

PERUGIA/BRATISLAVA - Brutálna vrahyňa Amanda Knoxová (24), ktorá usmrtila svoju spolubývajúcu, pretože odmietla sexuálne orgie, si zvolila veľmi lascívny spôsob, ako zapôsobiť na odvolací súd. Na pojednávanie prišla v lesklej blúzke, ktorá jasne odhaľovala obrysy jej vzrušených bradaviek!

Prípad, ktorý v Taliansku, v Británii aj v USA vyvolal veľkú pozornosť, spadá do roku 2007. Odsúdená Amanda Knoxová (22) sa vtedy so svojou spolubývajúcou z internátu v Perugii, britskou študentkou Meredith Kercherovou zúčastnili večierka. Po požití väčšieho množstva alkoholu a drog sa zábava zvrhla v násilnícke sexuálne orgie. Kercherová bola neskôr nájdená mŕtva s mnohonásobnými podliatinami a podrezaným hrdlom. Taliansky expriateľ Knoxovej, Raffaele Sollecito (25) sa tiež zúčastnil večierka.

Podľa obžaloby Knoxová vraždila z túžby po pomste, pretože Kercherová jej vyčítala, že je promiskuitná a odmietla sa na orgiách zúčastniť. Rovnako ako Knoxová i Sollecito do poslednej chvíle tvrdil, že je nevinný. Súd im však neuveril. Knoxová dostala 26 rokov, jej taliansky expriateľ obišiel s 25-ročným trestom. Dievča sa proti rozsudku odvolalo.

Právnici vrahyne sa teraz snažia dokázať, že došlo k mareniu prípadu, pretože vyšetrovatelia zle zaobchádzali s dôkazmi. Údajne na siahali bez rukavíc a pinziet, čo nariaďujú vnútorné policajné predpisy. Vyšetrovatelia to ale popierajú. Šéfka tímu Patrizia Stefanoniová trvá na tom, že pri všetkých stopách DNA prebehla riadna identifikácia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu