Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík sa udusil jedlom, priateľka letela 9 hodín s mŕtvolou!

Robert Rippingale
Robert Rippingale (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Diaľkový let zo Singapuru do Aucklandu na Novom Zélande sa skončil tragicky pre Roberta Rippingalea (31), ktorý sa na palube zadusil kúskom hovädzieho mäsa. Kým stroj dorazil na letisko, strávila jeho priateľka deväť hodín s mŕtvolou.

Vanessa Preechakulová (21) si spočiatku myslela, že sa iba trasie od smiechu pri pozeraní filmu. "... potom som sa pozrela na jeho tvár, oči mal stĺpkom a nemohol hovoriť. Jeho pery sfialoveli. V jednej chvíli sme sedeli vedľa seba, bozkávali sa, držali za ruky a vzápätí sa dusil," uviedla zdrvená priateľka.

Lekár a dve sestry, ktoré boli medzi pasažiemi Jetstar Airlines, sa snažili Novozélanďana oživiť, ale bol vyhlásený za mŕtveho 90 minút po začatí 11-hodinového letu.

Letušky preniesli telo mladíka do priestoru určeného na oddych posádky a Vanessa so zlomeným srdcom požiadala, aby mohla zostať s ním.

Robert, ktorý žil v Singapure tri roky, bol pochovaný na Novom Zélande. Andrew McGinnes, hovorca spoločnosti Jetstar, vyjadril rodine úprimnú sústrasť a poďakoval tým, ktorí sa snažili o Robertovu záchranu.

Správa koronera sa očakáva koncom tohto mesiaca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu