Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rozhorčený dav chcel zlynčovať údajného pedofila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BLAGOVENŠČENSK - Rozhorčený dav na ruskom Ďalekom východe sa pokúsil zlynčovať muža podozrivého z pedofílie, ktorého napokon musela vyslobodiť polícia. Informovala o tom v piatok agentúra RIA Novosti.

Dom údajného pedofila v meste Blagoveščensk v Amurskej oblasti obkľúčilo v noci na dnes asi 200 miestnych obyvateľov. Stalo sa tak po rozšírení správy, že muž sexuálne zneužil sedemročné dievča.V dome sa práve nachádzal tím vyšetrovateľov, ktorý tam po trestnom oznámení matky dievčaťa vykonával prehliadku.

"Vyšetrovatelia chceli vyviesť podozrivého z domu, ale dav im v tom zabránil, museli teda povolať poriadkovú políciu," uviedol vysoký predstaviteľ regionálnej polície Alexej Lubinskij.

Vyjednávanie s rozhnevanými obyvateľmi po takmer šiestich hodinách uviazlo na mŕtvom bode. Podozrivého pedofila museli napokon z domu tajne odviesť v policajnej uniforme. Podľa predbežného vyšetrovania muž odlákal dve maloleté dievčatá na odľahlý breh rieky, kde jednu z nich pod hrozbou uškrtenia pohlavne zneužil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu