Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Telo babky nechali polroka hniť, aby mohli poberať jej penziu!

Hazel Maddocková
Hazel Maddocková

LIVERPOOL - Pre peniaze boli ochotné urobiť všetko. Dvojica žien z mesta Wallasey na západe Anglicka akosi "pozabudla" upovedomiť úrady o smrti svojej príbuznej, aby mohli aj naďalej poberať jej dôchodok.

Polícia našla pozostatky Olive Maddockovej (95) za dverami jej spálne viac ako polroka po tom, čo zomrela. Nechala ju tam jej vlastná dcéra Hazel (61) a vnučka Jasmine (35). Dom bol podľa slov policajtov plný všelijakej hávede a šíril sa ním strašný zápach.

"Na celej veci je divné to, že obe ženy sa tvárili, akoby sa nič nestalo. Párkrát som sa na Olive pýtala, ale Hazel mi vždy povedala, že je ospalá. Ich dom mi teraz zakaždým, keď sa na neho pozriem, naháňa hrôzu," povedala suseda, ktorá si neželala byť menovaná.

Testy preukázali, že Olive zomrela prirodzenou smrťou, súdny lekár však kvôli pokročilému rozkladu tela nedokázal určiť presný dátum úmrtia. Hazel sa vyšetrovateľom priznala, že smrť svojej matky neoznámila úmyselne. Obom ženám hrozí za trestný čin hanobenia mŕtveho väzenie. Súdny proces pokračuje na budúci mesiac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu