Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Spálil šaty, šňupal hlinu a polícii hrozil matrixom!

Žijeme v umelej realite?
Žijeme v umelej realite?

BRATISLAVA/PILETICE - Neuveriteľný drogový "dojazd" musel zažívať mladík (27) z Česka. Po tom, ako na svojom aute prerazil plot pri dedine Piletice a narazil do stromu, začal stvárať šialené veci.

Mladík, ktorý bol očividne pod vplyvom drog, najprv spálil svoje oblečenie aj doklady. Hneď potom sa pustil do rozoberania motoru auta. Keď prišla na miesto hliadka polície, všade naokolo sa povaľovali káble, plastové, aj kovové časti vozidla.

Policajtov feťák varoval, aby sa nepribližovali. Ako vysvetlil, jeho auto jazdí na vodu a preto musí všetky nepotrebné diely odstrániť. Vzápätí si nahý muž nasypal na kapotu hrsť hliny a začal ju šňupať. "Žijeme v matrixe, odíďte, alebo vás nechám zmiznúť!", hrozil policajtom. Hliadka sa však nevzdávala, popisuje bizarnú udalosť portál idnes.cz. Snažila sa od mladíka vymámiť aspoň meno. Ten sa však už pohyboval v iných dimenziách a nedokázal ho nadiktovať. Skončil na polícii.

Mladý milovník psychoaktívnych látok je pravdepodobne aj fanúšikom kultového Matrixu. Film spopularizoval staršiu myšlienku o tom, že žijeme v umelej realite a teda že to, čo sa okolo nás nachádza, nie je skutočný svet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu