Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Vykašľala sa na frajera, ten vyhral 26 miliónov!

Štastný Matthew Breach ešte presne nevie čo urobí so svojou výhrou Zobraziť galériu (3)
Štastný Matthew Breach ešte presne nevie čo urobí so svojou výhrou

LONDÝN - Angličanku Kerry Gravesovú prezývajú "najnešťastnejším dievčaťom Británie". Niet divu, nedávno sa totiž rozišla s priateľom, ktorý krátko po tom vyhral v lotérii 17,8 milióna libier, čo je v prepočte takmer 26 miliónov eur!

Kerry (31) sa s expartnerom Matthewom (37) pozná už od detstva. Chodili spolu štrnásť rokov, potom ho však mladá žena nechala. Údajne bol príliš "nudný" a ona si chcela užiť "viac sexu".

Teraz môže vo svojej malej a špinavej garsónke, v ktorej býva, akurát tak plakať do vankúša. O skromný príbytok sa delí so súčasným frajerom, neúspešným podnikateľom Travisom (28) a ich spoločným synom Blakeom. "Kerry si teraz určite tlčie hlavu o stenu. Prešli spolu všetkými tými problémami a potom sa zrazu na neho vykašľala. Myslím, že to už oľutovala," povedal spoločný priateľ bývalých milencov.

Medzitým sa novopečený boháč Matthew snaží vymyslieť, čo urobí so všetkými tými miliónmi, ktoré vyhral. Určitú čiastku chce darovať svojej rodine a kamarátom. Či niečo poputuje aj jeho bývalej láske, ešte nevie. "Je ešte príliš skoro, zatiaľ som sa nerozhodol," uviedol.

Denníku The Sun sa pred pár dňami zveril, že sa zaregistroval na internetovú zoznamku, aby si našiel náhradu za Kerry. O záujem zo strany žien teraz určite núdzu mať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu