Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Matka dojí štát dávkami na 12 detí a chce ďalšie!

Joanne Shepardová čaká 13. dieťa
Joanne Shepardová čaká 13. dieťa

LONDÝN/BRATISLAVA - Niekto miluje deti kvôli rodine, iný kvôli peniazom. Zdá sa, že Anglička Joanne Shepardová (36) sa rozhodla využiť všetky výhody, ktoré jej ponúka štát a ročne zhrabne na dávkach v prepočte 35-tisíc. So svojím nezamestnaným priateľom žije v 5-izbovom mestskom dome, čaká 13. dieťa a s rodením vraj ešte neskončila.

Joanne nepracovala, odkedy porodila prvé dieťa v 17 rokoch. Jej najnovší partner Gary Bateman (47) je nezamestnaný od roku 1999. Vyhlasuje, že do práce nemôže ísť pre boľavý chrbát, hoci ho pred dvomi rokmi videli na jazdiť na motocykli.

Bateman, ktorý splodil deti aj s inými ženami, trvá na tom, že potomstva už majú dosť a žiadne ďalšie nebude. Podľa rodinného známeho však Joanne chce detí viac. "Robí to všetko pre peniaze. Oni chcú všetci len brať, brať a brať. Je to nechutné," hovorí.

Daňoví poplatníci sa podarenej rodinke zložia v prepočete 1 400 eurami na mesačné nájomné za obrovský 5-izbový dom v Staple Hill. Ten im bol pridelený minulé leto po tom, ako sa sťažovali, že ich 3-izbový dom je príliš malý. Nové bývanie je preplnené najmodernejších zariadením, vrátane širokouhlej obrazovky.

"Nezaujíma ma, čo ľudia hovoria. Mali by sa skôr naučiť držať jazyk za zubami...," reagoval na nepríjemné otázky médií Bateman. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu