Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Manžel skočil z mosta, dcéry sa obesili a predávkovali

Tri mŕtve sestry: Anna , Emily a Isabel Zobraziť galériu (4)
Tri mŕtve sestry: Anna , Emily a Isabel

LONDÝN/BRATISLAVA - Viac ako môže jedna matka zniesť! Rodinu Angličanky Kate Borau (59) sprevádza len nešťastie, prišla o manžela a tri dcéry. Posledná z nich sa predávkovala, dve sa obesili, jej manžel skočil z mosta.

Katin svet sa rozpadol, keď našla v roku 2006 obesené telo svojej najmladšej dcéry Isabel (17). O dva mesiace neskôr si rovnakým spôsobom vzala život aj ďalšia dcéra Anna (21). Jej manžel spáchal samovraždu skokom z mosta Hammersmith Bridge.

Po ich smrti našla dcéra Emily (26) útočisko v rekreačných drogách. Sľúbila však matke, že by si nikdy sama neublížila. V júli minulého roka išla s kamarátmi na hudobný festival. Na ceste tam si vzala prášok MDMA a niekoľko tabletiek extázy. Keď sa vrátila do svojho bytu v Londýne, vzala si ešte dávku GBH. Po polnoci ju našiel priateľ mŕtvu.

Pokým Kate s dvomi ďalšími deťmi Jennifer (20) a Hannesom (11) išli do poradne, Emily odmietla. Podľa matky cítila veľký hnev na svoje mŕtve sestry.

Kate chce varovať všetkých ľudí pred užívaním GBH. "Oni si neuvedomujú nebezpečenstvo. Ani ja som nevedela, čo GBH je," uviedla.

GBH (gamma hydroxybutyric acid) má uvoľňujúci účinok, sprievodnými javmi sú však zvracanie, výpadok pamäte, problémy s dýchaním a videním, závrat, pomalé reakcie, kómu, v najhoršom prípade aj smrť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu