Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zakliesnený na aute sa rútil 100 km/h!

Šťastná Ann drží na rukách Donalda
Šťastná Ann drží na rukách Donalda

STAFFORD - Strastiplný "výlet" autom zažil nedávno psí kríženec z anglického grófstva Staffordshire. Po tom ako ho na ceste zrazilo auto, sa zakliesnil do jeho prednej časti a takýmto nepohodlným, a najmä život ohrozujúcim spôsobom sa viezol rýchlosťou takmer sto kilometrov za hodinu!

Na Honde Civic strávil kríženec Jacka Russella Donald približne polhodinu, vodič auta si ho totiž vôbec nevšimol. Muž si najprv myslel, že zrazil líšku. Z omylu ho vyviedol až zbesilý štekot zúfalého psíka, ktorý začul až po príchode domov. Vodič okamžite privolal požiarnikov, ktorí vystresovaného a uzimeného Donalda vyslobodili a vrátili jeho majiteľom.

"Je to neuveriteľné, že sa vážnejšie nezranil," uviedol Robert Armett (25), ktorý so psom vyrastal. Donald zmizol minulý piatok a Robert spolu s mamou Ann ho hľadali niekoľko dní.

"Nikdy nechodí blízko cesty, myslím, že ho tam odvial silný vietor," domnieva sa Ann. "Práve sme chceli zavolať na políciu a ohlásiť, že sa stratil. Vtom sa nám ale ozvali sami a oznámili, že majú Donalda," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu