Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zatiaľ čo bojoval v Iraku, doma mu vyvraždili rodinu!

Susedia si obete masakry uctili kvetmi.
Susedia si obete masakry uctili kvetmi.

KIRKLAND — Seržant Leonid Milkin bojoval za Ameriku v Iraku, keď ho zastihla krutá správa. Jeho manželka Olga († 28), jej sestra Ľuba († 24) a jeho synovia Justin († 5) a Andrew († 3) zahynuli v požiari, ktorý vypukol v ich dome. Armáda Leonida okamžite poslala domov, aby pochoval svojich najbližších. Na ceste domov však prišla ďalšia krutá rana. Jeho milovaná manželka, deti a švagriná nezomreli v ohni, ale rukou bezcitného vraha, ktorý ich dobodal na smrť!

Oznámenie miestnej polície v Kirklande, že zo štvornásobnej vraždy je podozrivý sused rodiny Milkinovcov, šokovalo celé mestečko. Oznámenie prišlo dva dni po tom, čo boli v pondelok objavené obhorené telá žien a detí. „Je to náročné,“ povedal vyšetrovateľ Eric Olsen na otázku novinára, ako sa policajti vyrovnávajú s vyšetrovaním brutálneho zločinu - najhoršieho v histórii Kirklandu.

Policajti mali podozrenie zo spáchania zločinu už pred správou patológa, pretože policajný pes ich upozornil na to, že na viacerých miestach domu bol rozliaty benzín, z ktorého vznikol požiar. Rodina Milkinovcov sa do USA presťahovala z Ukrajiny v roku 1989.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu