Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Ján a Peter: Je to láska

Peter a Ján už svoju náklonnosť k sebe neskrývajú. Zobraziť galériu (4)
Peter a Ján už svoju náklonnosť k sebe neskrývajú.

BRATISLAVA - Medzi homosexuálom Jánom Bryndzom (27) a Petrom Petrovičom (20) to začína poriadne iskriť. Vo včerajšej časti reality show Big Brother-Súboj čašník Jano konečne prezradil Petrovi, čo k nemu cíti...

Po tom, ako sa dvojica mladých mužov začala pred ostatnými obyvateľmi domu Veľkého brata bez zábran k sebe túliť, spoluhráči ich vzťah rozpitvávajú do detailov. Téma Jano verzus Peter je na dennom poriadku už od minulého štvrtka, keď na divokom žúre obaja stratili zábrany, ba dokonca si dali aj spoločný kúpeľ vo vírivke. Následne potom v spálni Jano naznačil, že z Peťových dotykov sú mu jasné jeho sympatie. "Do tých dotykov budem musieť dať viac sado-maso," odvetil mu na to Peter.

Jána komentáre ostatných obyvateľov kontajnera k ich vzťahu nahnevali a nahromadenú zlosť zo seba vykričal. "Peťo je dobrák a je milý ku každému," zvýšeným hlasom bránil priateľa. Zaujímavému kamarátstvu tejto dvojky venuje Markíza oddnes v Late Night show špeciálnu rubriku Ružové okienko, v ktorom budú moderátori relácie Zuzana Belohorcová a Peter Pinďo Lengyel sledovať ďalší vývoj lásky Jána a Petra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu