Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Na koho sa díva Veľký brat?

Aká je šestnástka súťažiacich v reality šou Big Brother? Diváci sa s finalistami zoznámili až pri vstupe do kontajnera.

Rozhodné slovo, kto bude mať šancu získať 11 miliónov korún, povedali psychológovia, tvorivý tím a lekári, ktorí kontrolujú aj zdravotný stav jednotiek KFOR.

Šestnástka bola vybratá z 25 adeptov. Ich priemerný vek je 25 rokov. Najstarším je Milan „Pinzo“ Pinzik, ktorý vysoko presahuje priemer. Má totiž 42 rokov a ako jediný má i záväzok – dcéru Sophiu, ktorá práve nastúpila do školy. Spolu s ďalšími piatimi finalistami, troma Škorpiónmi a dvoma Strelcami, má šancu osláviť v kontajneri najbližšie narodeniny. Jeho protipólom je iba 19-ročná Michaela, ktorá by raz rada študovala masmediálnu komunikáciu.

Prevažujúce povolanie: študent
Až siedmi finalisti priznali, že majú skúsenosti so skupinovým sexom. Faktom však je, že „divoké“ povolania nemajú. Mierne prevažujú študenti, dvaja sú nezamestnaní, dvaja maséri. Do rubriky zamestnanie si však píšu aj promotér diskotéky, grafička, plavčík či trénerka koní.

Odkiaľ prišli? Aj z Londýna
Až piati finalisti sú Bratislavčania. Jedna je Košičanka, jedna zo Spišskej Novej Vsi. Po jednom prišli aj z Nitry, Čadce, Myjavy, Komárna, Veľkých Úľan či Handlovej. Z Londýna prišiel Ján, kde pracuje ako čašník a model. A ešte jedna zaujímavosť: v kontajneri je 11 nefajčiarov a 5 fajčiarov, aj to iba občasných.

Čo je vo vile za 80 miliónov?
Areál Big Brother má takmer 6 000 m2, patrí k najväčším na svete. Je v ňom kontajner, v ktorom žijú finalisti, aréna, kde sa odohrávajú súboje, štúdio... Sparťanská, čiže chudobná časť zaberá približne tretinu plochy celého kontajnera. Jediným moderným prvkom v tejto časti je tečúca studená voda a na latríne umelohmotná záchodová doska. „Veľkú časť nábytku sme doviezli z Čiech,“ dodáva Ivana Semjanová. „Súťažiaci v bohatej časti si vyberajú vína z najlepších moravských pivníc.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu