Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Rocky Lenke: Pochop, rozchádzame sa!

Rozhovor o rozchode sa konal v saune. Zobraziť galériu (7)
Rozhovor o rozchode sa konal v saune.

BRATISLAVA - Spočiatku sa zdalo, že to bude veľká láska, no teraz je definitívne po všetkom! Svalovec Jaro Rocky Gábor (29) dal plavovlasej Lenke Varsányiovej (23) kopačky.

Hoci sa už pár dní správal chladne a dával nežnej študentke jasne najavo, že o ňu nemá záujem, tá pokračovala vo svojich žiarlivostných scénach, urážaní sa a výbuchoch zlosti - a to všetko v mene lásky k sympatickému Popradčanovi. Tomu však už došla trpezlivosť a s Lenkou sa „rozviedol“...

Všetko sa to začalo, keď do luxusnej vily VyVolených vstúpila atraktívna česká fi- nalistka Katka Langerová( 19). Svalnáč na nej mohol oči nechať, čo, samozrejme, neušlo zaľúbenej Lenke. Vzduch vo vile hustol, Lenka žiarlila a vyvádzala. Vyvrcholenie však prišlo v pondelok večer po „palcovačke“.

Lenka a Rocky sa zatvorili v saune, aby sa mohli nerušene pozhovárať. „Tak to je koniec?“ spýtala sa smutne plavovláska. Rocky sa vyhol priamej odpovedi a tvrdil, že s ňou chce zostať kamarát. Tým však len prilial olej do ohňa a už za posledné dni podráždená Lenka vybuchla. „Robíš zo mňa chuderu. Zneužil si ma,“ chrstla mu do tváre. „Dva mesiace sa spolu objímame a teraz mám všetkým povedať, že sme kamaráti?“ vykríkla. „Čo odo mňa vlastne chceš?“ opýtal sa pokojne Popradčan. Lenka očervenela od zúrivosti a potom chladno vyriekla: „Ďakujem ti, že si spravil to, čo si spravil. Uvoľnil si miesto niekomu inému.“

Lenke už konečne došlo, že románik s Popradčanom sa navždy skončil. No teraz bude potrebovať silu, pretože denne sa bude musieť prizerať Rockyho dvoreniu Kačenke. Viac uvidíte dnes večer v súhrne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu