Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Hudák: S VyVolenými končím!

Michal Hudák Zobraziť galériu (8)
Michal Hudák

BRATISLAVA - „Stačilo! Dosť! Už nevládzem,“ priznal nielen sám pred sebou, ale aj pred svojimi chlebodarcami populárny moderátor jojkárskej reality show VyVolení Michal Hudák.

Tridsaťšesťročná star je po náročnom maratóne priamych prenosov z televízneho štúdia psychicky na dne. „O toto naozaj nestojím! Preto už druhú sériu VyVolených uvádzať nebudem,“ s rozhodnosťou v hlase vyhlásil pre Nový Čas Hudák. Absolvent herectva na prestížnom kyjevskom inštitúte divadelného umenia sa sťažuje na obrovský fyzický a najmä psychický nápor, ktorému musí odolávať už od 5. septembra, keď Jojka svoju úspešnú reality show odštartovala. Odvtedy už Michal odmoderoval temer štyri desiatky priamych vstupov z televízneho štúdia na bratislavskej Kolibe a stresová práca z neho urobila doslova klbko nervov. Výrazne schudol a trpí nespavosťou, no najviac jeho psychiku ruinuje strata súkromia. A túto krutú daň za popularitu platiť nemieni!

„Chcem žiť opäť pokojným životom doma v Prešove. Potrebujem si oddýchnuť. Som na dne, už naozaj nevládzem,“ netajil skutočnosť, že siaha na samé dno svojich síl. Celkové vyčerpanie a únava dokonca spôsobili, že minulú sobotu musel moderátorovi po živom vysielaní Duelu poskytnúť prvú pomoc privolaný lekár zo záchrannej služby. „Rodina a príbuzní majú o mňa strach. Ja už takto nevládzem žiť. Chcem byť pri svojich deťoch, vychovávať ich a tešiť sa z obyčajných vecí,“ ozrejmil dôvod svojej rezignácie na post moderátora VyVolených II, pričom nevylúčil, že sa v budúcnosti možno presťahuje s rodinou do zahraničia.

Totálne psychické vyčerpanie a únava sa prejavili aj v pondelok počas uvádzania Výberu. Vtedy si v priamom prenose neodpustil poznámku: „Ide o život ! A nielen vo vile, ale aj tu vonku.“ Narážal pri tom zrejme na nedávnu medializáciu jeho tzv. mileneckého vzťahu s plavovlasou študentkou ekonómie.

K radikálnemu rozhodnutiu „seknúť“ s druhou sériou úspešnej televíznej šou ho donútil aj fakt, že relácia štartuje už 9. januára, teda dva týždne po skončení prvej série. „Keby som si mohol aspoň na 2-3 mesiace oddýchnuť a zregenerovať sa, tak do toho idem. Ale za týchto podmienok nie,“ trval na svojom Michal.

Dobrovoľný odchod Hudáka z výslnia televíznej obrazovky prijalo vedenie Jojky s chladnou hlavou. „Michal nás o svojom rozhodnutí neuchádzať sa o post moderátora druhej série VyVolených vopred informoval a my to, samozrejme, rešpektujeme. Výber náhradníka sa začne koncom budúceho týždňa,“ uviedol hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth s tým, že televízia bude vyberať spomedzi uchádzačov, ktorí sú divákom známi z vysielania Jojky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu