Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šance Daniela Krajcera v župných voľbách stúpajú: Podporí ho expremiérka Iveta Radičová

Iveta Radičová Zobraziť galériu (3)
Iveta Radičová (Zdroj: Foto: YT)

BRATISLAVA - Onedlho si budeme voliť predsedov do našich samosprávnych krajov. Niektorí už vedia, komu dajú svoj hlas, iní sa stále rozhodujú. Bývalá premiérka Iveta Radičová má vo voľbe svojho župana jasno. Hlas odovzdá Danielovi Krajcerovi.

O post predsedu bratislavského samosprávneho kraja sa uchádza aj Daniel Krajcer. Šance stať sa županom mu stúpajú. Najnovšie mu vyjadrila podporu expremiérka Iveta Radičová. "Pre mňa je to rozhodovanie veľmi ľahké, pretože mám tentokrát možnosť dať hlas človeku, ktorého si vážim a poznám," hovorí vo videu Radičová.

"Niekoľko dní pred voľbami nie je vhodný čas, aby sme rozoberali, čo by mali robiť, čo by nemali robiť a koľko ich má byť. Niekoľko dní pred voľbami je čas, aby sme sa zamýšľali, komu dáme dôveru. A hlavne, aby sme si uvedomili, že samosprváne kraje majú dôležité kompetencie v doprave, stredných školách, kultúre, cestovnom ruchu, plánovaní regionálneho rozvoja," dôvodí expremiérka prečo ísť voliť a dodáva: "Máme možnosť voľby a mali by sme ju využiť." 

Iveta Radičová a Daniel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Šance Daniela Krajcera v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Kandidát na post predsedu VÚC na zverejnené video reagoval: "Veľmi si cením, že mi v župných voľbách dá svoj hlas naša bývalá premiérka, Iveta Radičová. Iveta je žena, ktorú si nesmierne vážim a bolo mi cťou byť súčasťou jej vlády," vyznal sa Krajcer na sociálnej sieti. 

Viac o téme: ExpremiérkaIveta Radičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu