Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matovič lieta v ďalšej kauze: Umelcov na protestoch vraj platil keš, VIDEO ho má usvedčiť

Igor Matovič
Igor Matovič (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Na šéfa obyčajných ľudí sa to valí zo všetkých strán. Po tom, čo sa v poslednom období spomína najmä problém Igora Matoviča so živnosťou, črtá sa ďalší problém. Týkať sa má vyplácania hudobníkov, ktorí účinkovali na proteste pred komplexom Bonaparte. Usvedčí ho toto video?

Podľa anonymného oznámenia to mal urobiť na ruku bez dokladu, aby sa tak vyhol plateniu daní. Okresná prokuratúra Bratislava I prijala minulý týždeň trestné oznámenie. Samotný Igor Matovič obvinenia poprel a tvrdí, že všetko vie zdokladovať.

Na internete sa však objavil telefonický rozhovor s Danielom Tatarom, vedúcim kapely Gipsy Daniel, ktorý by mohol pre predsedu hnutia OĽaNO mať nedozierne následky. „Hej, tak sme hrali tam akciu v Bratislave pre Matoviča," vysvetľuje a dodáva: „Ja nemusím robiť faktúru ani nić, ani žiadnu zmluvu, mne to je jedno."

Podľa jeho slov svoje vystúpenia kapela nezdaňuje. „My sme dôveryhodní, my s tým nemáme žiadny problém," hovorí. Či sa takéto nezdanenie týkalo aj vystúpenia pred komplexom Bonaparte, nie je isté.

Viac o téme: ŽivnosťIgor Matovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu