Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poslankyňa Smeru po vážnej dopravnej nehode: So zranením hlavy ju previezli vrtuľníkom

Jana Laššáková
Jana Laššáková (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poslankyňa Národnej rady SR Jana Laššáková (Smer-SD) mala vážnu nehodu, informuje o tom portál Televízie Joj noviny.sk. Stalo sa to pri obci Ožďany v okrese Rimavská Sobota.

Televízii to potvrdila hovorkyňa krajskej polície. Podľa informácií Televízie Joj si pri zrážke poslankyňa poranila hlavu. Ošetrili ju na mieste a následne previezli vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

Autu, v ktorom politička sedela na zadnom sedadle, údajne nedalo prednosť vozidlo, ktoré odbočovalo na hlavnú cestu. "Zranená žena bola transportovaná vrtuľníkom do banskobystrickej nemocnice, počas prevozu bola pri vedomí," informoval TASR hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel.

Na zdravotný stav Laššákovej sa informoval predseda NR SR Peter Pellegrini. "Kontaktoval ministra zdravotníctva, ktorý mu poskytol aktuálne informácie," uviedol riaditeľ Odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Národnej rady SR Martin Dorčák. Dodal, že v nedeľu (5.7.) popoludní Pellegrini navštívi Laššákovú v nemocnici.

Viac o téme: SmerJana Laššáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu