Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fico v bolestiach: Akútna choroba mu môže vážne zasiahnuť aj do kariéry!

Robert Fico
Robert Fico (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) má zdravotné problémy a je možné, že kvôli liečbe môže prísť k zmene jeho pracovného programu. Uviedol to riaditeľ Tlačového a informačného odboru Úradu vlády SR Erik Tomáš.

 "Trpí akútnym a bolestivým ochorením krčnej chrbtice a s ním súvisiacimi pohybovými ťažkosťami, ktoré ho obmedzujú pri výkone pracovných povinností," konštatoval Tomáš. Dodal, že predseda vlády zároveň pokračuje v rehabilitácii zranenej nohy.  "Ochorenia a ich intenzívna ambulantná liečba viedli a môžu viesť k zmene pracovného programu predsedu vlády," dodal Tomáš.

Na skutočnosť, že zdravotný stav premiéra stále nie je dobrý upozornil 23. apríla aj podpredseda vlády a minister vnútra Robert Kaliňák. "Ja by som pri tejto diagnóze bol iba doma," uviedol s tým, že premiér vedie vládu v normálnom pracovnom tempe. Robert Fico si dlhodobo lieči ochorenie krčnej chrbtice. Aktuálne si doliečuje aj zranenie achilovky, väz si roztrhol ešte počas marcovej predvolebnej prezidentskej kampane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu