Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Predseda národniarov Danko so synom legendárneho speváka: Lanári ho do SNS?

Andrej Danko a Karol Konárik ml. Zobraziť galériu (6)
Andrej Danko a Karol Konárik ml. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA – Posedenie zaujímavej dvojice mali včera možnosť sledovať ľudia v krčme v centre Bratislavy. Pri pive a kofole tu spoločne a vášnivo diskutoval predseda SNS Andrej Danko so synom banskobystrického speváka, hoteliera a bývalého politika HZDS Karola Konárika.

Obaja aktéri záhadného stretnutia, Karol Konárik mladší aj predseda SNS Andrej Danko boli v krčme neďaleko sídla strany. Zaujímavé je, že si sadli do časti podniku, v ktorej nikto nesedel. Chceli, aby ich nikto nerušil, alebo preberali niečo tajné a chceli, aby to tak aj zostalo?

Andrej Danko a Karol
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: topky)

Obaja čerstvo opálení muži však podľa našich informácii preberali angažovanie Konárika v strane. Údajne by mohlo ísť aj o ponuku významného postu zo strany Danka. Konárik by tak mohol ísť v otcových politických šľapajach.

Karol Konárik st.
Zobraziť galériu (6)
Karol Konárik st.

Slovákom známy banskobystrický spevák sa preslávil pôsobením v politike. V rokoch vlád Vladimíra Mečiara bol poslancom Národnej rady za HZDS.

Vlastní luxusný hotel Kaskády pri Banskej Bystrici, venoval sa aj biznisu v pivovarníctve a podniká aj v Chorvátsku. Tiež vlastní lodenicu na výrobu lodí. Karol ml. je jedným zo štyroch jeho detí.

Danko, ktorý nahradil Jána Slotu v posledných týždňoch posilňuje stranu. Viacerých členov prehovoril, aby sa po odchode bývalého predsedu vrátili ako napríklad exminister Ján Mikolaj.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu