Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škripek požehnal politikom, tí ho odmenili potleskom

Branislav Škripek
Branislav Škripek

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR a evanjelizátor Branislav Škripek (OĽaNO) dnes požehnal prezidentovi SR Ivanovi Gašparovičovi, predsedovi vlády SR Robertovi Ficovi (Smer-SD) aj všetkým členom zákonodarného zboru.

Urobil tak v závere tretieho rokovacieho dňa druhej schôdze parlamentu počas vystúpenia k Programovému vyhláseniu vlády SR a politici ho ocenili potleskom.

"Ak náhodou sa vám stane, že zomriete cestou odtiaľto, priatelia, máme len pár minút na to, aby sme sa zorientovali v tom novom duchovnom svete. Jedinou istotou je žiť absolútne cnostne, keď ráno vstávam s vedomím toho, kto je Boh, kto je najvyšší," uviedol Škripek. Poslancov upozornil, že ich činy sú Bohu zjavné a bude ich hodnotiť. "Každý sa objaví pred Božou stolicou," podotkol.

Rozprava k vládnemu programu, ktorá trvá už deväť hodín, bude pokračovať v stredu (9.5.). Do diskusie je ešte písomne prihlásených 15 poslancov, následne bude možnosť prihlásiť sa ústne. Až po vyčerpaní všetkých príspevkov bude nasledovať hlasovanie o vládnom programe spojené s vyslovením dôvery vláde Roberta Fica. Kabinet na to potrebuje minimálne 76 hlasov. Smer-SD ich má 83, takže opozíciu, ktorá vládny program kritizuje, pri hlasovaní nepotrebuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu