Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Drsňák Figeľ: Šéf KDH sa inšpiroval Putinom!

Figeľ ako Putin Zobraziť galériu (3)
Figeľ ako Putin

NEMECKÉ – Minister dopravy a šéf KDH Ján Figeľ mení taktiku a začína sa ukazovať na verejnosti ako silný chlap. Po tom, čo mu viacerí odborníci vyčítali slabú akčnosť, vytasil nový imidž. Očividne sa inšpiroval ruským premiérom Vladimírom Putinom, aj keď vyskúšať ešte zopár kúskov mu zostáva. Improvizovaný tanec na ľudovú hudbu a najnovšie aj jazda na motorke sa mu splnila.

Minister sa dnes vybral do obce Nemecká, kde sa začala výstavba cesty 66 podľa vzoru legendárnej cesty v Spojených štátoch, tzv. Route 66, ktorá vedie z Los Angeles do Chicaga. Najviac však politik prekvapil, keď oblek vymenil za kožené nohavice, bundu a motorkársku prilbu. Z nenápadného Figeľa sa v sekunde stal muž pripomínajúci člena motorkárskeho gangu. Jediné, čo mohlo okoloidúcim prezradiť, že predsa len ide o veľké zviera z vlády, boli lakovky, ktoré motorkári veľmi nepreferujú.

Ján Figeľ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)


Štátna cesta I/66 má vyše 170 kilometrov a vedie od štátnej hranice s Maďarskom v Šahách cez Krupinu, Zvolen, Banskú Bystricu, Brezno až po sedlo Pusté pole pri Vernári na hranici Banskobystrického a Prešovského kraja.

Minister Figeľ uviedol, že v tomto a hlavne budúcom roku Slovenská správa ciest zrekonštruuje na tejto ceste spolu deväť vyše 50 kilometrov dlhých úsekov vrátane dvoch mostov v Banskej Bystrici a Brusne. Tieto úseky budú súčasťou pripravovaného druhého projektu rekonštrukcie ciest prvej triedy, v ktorom sa má na Slovensku zrekonštruovať okolo 570 kilometrov štátnych ciest na Slovensku, z toho 98 kilometrov v Banskobystrickom kraji. "Chceme, aby cesta I/66 bola akousi etalónovou, vzorovou cestou pre ostatné cesty prvej triedy na Slovensku, akousi výkladnou skriňou pre bezpečnosť na cestách," povedal Figeľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu