Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Podpredseda vlády prehráva boj s únavou: Šlofík na rokovaní?!

Politik si zdriemol aj v parlamente Zobraziť galériu (2)
Politik si zdriemol aj v parlamente

BRATISLAVA - Zdá sa, že témy rokovania kabinetu Ivety Radičovej nedokážu vždy zaujať pozornosť všetkých prítomných. Ako sa totiž podarilo Topkám zistiť, podpredseda vlády pre menšiny Rudolf Chmel má problémy vydržať sústredený na niektorých zasadaniach vlády. Svedkovia tvrdia, že si dokonca už párkrát aj schrupol.

 Sedemdesiatdvaročný politik a nominant Mostu-Híd sa navyše podľa našich informácií vzhľadom na svoj vek snaží vyhýbať aj namáhavejšm služobných cestám. Jozef Švolík z jeho kancelárie však odmieta, že by jeho šéf nezvládal vykonávať svoju funkciu.  „Všetky uložené úlohy od nástupu do funkcie boli podpredsedom vlády pre ľudské práva a národnostné menšiny splnené v zmysle Programového vyhlásenia vlády,“ reagoval Švolík. Keď sme sa však začali zaujímať o Chmelove údajné šlofíky počas rokovaní vlády, bolo cítiť, že táto téma mu nie je po chuti.

Hneď v úvode požadoval od nás dôkaz a nezabudol nám pripomenúť, že rokovanie je neverejné, čím chcel zrejme naznačiť, že aj keby jeho šéf veselo na rokovaní pochrapkával, nikto by mu to nemohol dokázať. Nám však tento fakt potvrdili dva na sebe nezávislé zdroje, ktoré to počas rokovania videli na vlastné oči. „Keďže obsahom Vašich otázok sú iba akési „konštrukcie“  a domnienky bez konkrétnych faktov, súvislosti, respektíve dôkazov, považujeme ich za irelevantné a teda aj nevhodné, preto nebudeme na ne reagovať,“ napísal nám Švolík.  

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu