Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Politici rekordéri: Títo majú detí najviac!

Minister zdravotníctva Ivan Uhliarik s tromi zo svojich piatich detí. Zobraziť galériu (5)
Minister zdravotníctva Ivan Uhliarik s tromi zo svojich piatich detí.

BRATISLAVA – Pri príležitosti Dňa detí sme zisťovali, ktorý z politikov parlamentných strán má najviac detí. V našej ankete vedú predstavitelia kresťansko-demokratických zoskupení. Nie však pre každého je tento deň bezstarostný a šťastný. Milan Hort, ktorý patrí práve medzi tých viacdetných, dnes pochováva svoju svokru.

Richard Sulík (SaS) = 4 deti: Keďže Deň detí tento rok vychádza na stred týždňa, predseda parlamentu vzal syna Huga na výlet do ZOO už minulý víkend. Čo však prichystal pre ostatné ratolesti, sme sa nedozvedeli. „Bude to pre ne prekvapenie,“ uviedla stručne hovorkyňa SaS Tatiana Tóthová.

Politici rekordéri: Títo majú
Zobraziť galériu (5)


Ján Slota (SNS) = 4 deti: Keďže sú traja synovia šéfa SNS už dospelí, Deň detí si s otcom vychutná najmladšia dcéra Sofia. Bude si však musieť naňho počkať, kým skončí rokovanie parlamentu. „Svoj čas jej pán predseda ale vynahradí počas víkendu a chystá pre ňu prekvapenie, ktoré však médiám nechce prezradiť,“ povedala pre Topky hovorkyňa SNS Jana Benková. Ako nám priznala, čas strávený  s malou dcérkou Slota považuje za ten najkrajší.

Politici rekordéri: Títo majú
Zobraziť galériu (5)


József Nagy (Most-Híd) = 4 deti:  Kvôli pracovným povinnostiam strávia deti ministra životného prostredia ich deň s veľkým D predovšetkým s ministrovou manželkou. „Cez víkend sa však chystajú na spoločnú rodinnú cyklotúru. Deti to milujú,“ prezradila nám hovorkyňa ministra životného prostredia Beatrice Hudáková.

Politici rekordéri: Títo majú
Zobraziť galériu (5)


Milan Hort (SDKÚ) = 5 detí: Deti poslanca SDKÚ sú už dospelé, takže 1. jún sa týka skôr Hortovych vnúčat. Tie sú od minulého týždňa už tri, keďže na svet prišla jeho prvá vnučka. Pozitívnu správu však vystriedala smutná. „MDD  mám taký smutnejší. Strávim ho povinnosťami v parlamente. Poobede odchádzam na poslednú rozlúčku s manželkinou mamou a o piatej už musím byť späť na hlasovaní v parlamente. Hrozí, že by nás bolo málo. Ale taký je život,“ povedal pre Topky politik, z ktorého hlasu bolo cítiť smútok. Cez víkend svojím vnúčatám plánuje odovzdať darček a zúčastní sa aj na atletických pretekoch Kinderiáda na štadióne v Dubnici.

Ivan Uhliarik (KDH) = 5 detí: S manželkou je už 17 rokov a za ten čas priviedli na svet 5 detí. Vzhľadom na to, že sa venuje pracovným povinnostiam, program pre deti si vymyslel až na víkend.  „Pán minister Uhliarik strávi s deťmi deň v ZOO,“ informovala nás hovorkyňa ministra Katarína Zollerová.

Politici rekordéri: Títo majú
Zobraziť galériu (5)


Braňo Ondruš (Smer) = 4 deti: Pred časom nám opozičný poslanec prezradil, že nad ďalším potomstvom neuvažuje a na dnešné pomery ich má naozaj dosť. Určite ďalšie deti neplánujem. Štyri deti stačia," priznal pre Topky. Už vtedy tušil, že patrí práve medzi tých usilovnejších spomedzi slovenských politikov - oteckov. Keby sa urobil prieskum medzi poslancami, s istotou by som sa objavil na popredných priečkach." Toto jeho tušenie môžeme len a len potvrdiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu