Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šmajda: Na baby môže zabudnúť!

Šmajda obklopený krásnymi Zobraziť galériu (6)
Šmajda obklopený krásnymi "sestričkami"

BRATISLAVA - Má rád krásne ženy a vôbec sa im nebráni! To si však bude musieť Miro Šmajda teraz na chvíľu odpustiť. Kvôli autonehode, ktorá sa mu stala včera ráno, ostáva spevák pár dní doma. Podľa jeho vlastných slov však nešlo o nič vážne, takže už čoskoro si bude môcť znova užívať pozornosť dievčat.

Minulú sobotu iba pár dní pred autonehodou to známy superstarista na festivale v Banskej Bystrici poriadne roztočil s Axe sestričkami. Osviežujúcu sprchu, na ktorú ho dievčatá lákali, si síce nedal, ale svojim obdivovateľkám venoval aspoň spoločné foto. Neprekážal mu ani fakt, že musel chvíľu počkať, kým prišiel fotograf. Problémy mu to evidentne nerobilo a čas si krátil s dievčatami od Axe. „Bol oveľa milší, ako som si ho predstavovala. Vôbec nebol afektovaný a nemal žiadne maniere,“ prezradila jedna zo „sestričiek“.

Uvidíme, dokedy Mirovi vydrží táto skromnosť a tiež chuť nechať sa vyfotiť hneď s niekoľkými krásnymi dievčatami. Zatiaľ to asi totiž nemá komu prekážať. Podľa našich informácií ho totiž na festivale nesprevádzala žiadna žena, ktorá by mohla byť jeho priateľkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu