Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pištejová vytvorila pre finalistky kolekciu šiat v hodnote viac ako 17 000 Eur

Finalistky v šatách od Janky Pištejovej
Finalistky v šatách od Janky Pištejovej

Galavečer štrnásteho ročníka Miss Slovensko 2009 sa uskutoční už tento piatok 17. apríla v priamom prenose na TV MARKÍZA. Obdivovatelia ženskej krásy, šarmu i prívrženci exkluzívnej módy sa skutočne majú na čo tešiť. Módna návrhárka Janka Pištejová vytvorila pre finalistky Miss Slovensko 2009 exkluzívnu kolekciu šiat. f

Okrem dvanástich sexi koktejlových šiat, ktoré predvedie dvanásť finalistiek počas finálového večera sa môžu diváci tešiť aj na kolekciu večerných šiat, ktoré predvedú známe herečky Marta Sládečková, Lucia Rósza Hurajová, Eva Kerekesová, Táňa Pauhofová, Jana Hubinská, Mária Kráľovičová.

„Každou kolekciou som chcela predstaviť úplne inú tvár ženskosti – dlhé róby sú elegantné, tými som sa zabavila pri pracných drapériách a klasických detailoch ozajstných rób, akoby antické sochy. Moderné koktejkly bola úplne iná vyzva, ktorú som vyriešila prudkým spôsobom v štýle ultra-mini a exploziou farieb. Myslím si, že pre mužov v každom veku bude z čoho vyberať!“, prezradila Jana Pištejová.

Na kolekcii sa podieľalo sedem krajčírok počas šiestich týždňov, 1680 hodín ručnej práce a spotrebovalo sa 200 metrov látok, dodala módna návrhárka Janka Pištejová, ktorá pre finalistky už vytvorila viacero kolekcií šiat.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu