Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nočná akcia v nákupnom centre: Zlodeji vykradli v Bratislave známu predajňu s elektronikou

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA – Neznámy muž si v predajni s elektronikou v obchodnom centre na Mlynských nivách v Bratislave z predajného stola privlastnil notebook v hodnote 2 799 eur. Zachytila ho kamera a polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc.

Akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti osoby na fotkách môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Prípadne môžete políciu kontaktovať formou správy na sociálnej sieti Facebook, na profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

Nočná akcia v nákupnom
Zobraziť galériu (5)

Nočná akcia v nákupnom
Zobraziť galériu (5)

 

Kradlo sa aj v ďalšom obchodnom centre

V nákupnom centre OC Central v Bratislave vykradli krátko po polnoci autorizovanú predajňu produktov značky Apple. Do predajne sa páchatelia dostali cez presklenú stenu zo strany ulice. Na mieste je vybité sklo a po zemi sú rozsypané črepiny. Prípadom sa aktuálne zaoberá polícia. 

Vykradnutá predajňa dnes otvorená nebude
Zobraziť galériu (5)
Vykradnutá predajňa dnes otvorená nebude  (Zdroj: Facebook/iSTYLE SK - Apple Premium Reseller )

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II aktuálne vykonávajú potrebné úkony týkajúce sa vyšetrovanie krádeže, ku ktorej došlo dnes v čase krátko po 01.00 h v jednej z predajní obchodného centra na Metodovej ulici," informuje bratislavská polícia. 

Presná výška spôsobenej škody je v súčasnosti predmetom dokazovania. Po páchateľoch tohto skutku policajti intenzívne pátrajú.

Ako prvá o tom informovala televízia JOJ. V predajni sa predávajú telefóny, tablety, hodinky či notebooky značky Apple a celková škoda sa tak môže vyšplhať k desiatkam tisícom eur. Trojica alebo štvorica páchateľov sa mala priviesť na bielom aute značky Audi s čiernou strechou. Pravdepodobne išlo o cudzincov. 

Viac o téme: ZlodejAppleKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu